Ihan olette oikeassa. En minäkään oikein ilkeäisi laittaa mihinkään näin surkeaa kuvaa, mutta on kuulemma tärkeä. Kevään ensimmäinen västäräkki siinä keskellä nipin napin nähtävänä.

"Pomo" heräsi taas hillittömän aikaisin. Yritti se nukkua jossain vaiheessa uudestaan, mutta ei onnistunut. Mennään varmaan tänään aikaisin nukkumaan. Lenkit hoidettiin normaalisti, mutta oli kiva viikon tauon jälkeen katsella, miten kevät on edistynyt. Lumet ovat suunnilleen sulaneet ja purot solisivat.

Kalliot olivat aika liukkaita, mutta minun tassuissa on pitoa.  "Pomokin" onnistui pysymään jaloillaan.

Sammalet näyttävät tähän aikaan tosi vihreiltä. On kosteaa, lumi juuri sulanut, eikä ympärillä ole muuta vihreää, joten sammal korostuu.

Käväistiin plantaasillakin eka kertaa, eikä siellä hassumpaa ollutkaan. "Pomohan" piilotteli syksyllä vähintään sata erilaista sipulia maahan ja sieltä ne näyttivät tunkevan esille.

Tuossa tassujeni alla oli syksyllä myyrän talvivarasto, jonka "pomo" tuhosi kääntäessään penkkiä. Silloinhan "pomo" totesi, että on vain oikeudenmukaista, jos myyrä syö hänen kukkasipulinsa. Mutta kyllä siellä tulppaaneja tunkee pinnalle eli myyrät on reiluja.

Koirapuistossakin käytiin, tyhjässä taas. Mutta viestejä oli paljon. Yksi mäyris meni ohi ja aidan läpi tutustuttiin. Olisi ollut kiva vähän peuhata, mutta mäyriksen omistaja sanoi, ettei hän voi laskea koiraansa puistoon, kun ei sitten enää saa sitä kiinni. Sain siis juosta yksin.

Henu toi minulle ison säkin ruokaa. Sen jälkeen "pomo" lähti shoppailemaan. Se saa joskus sellaisia omituisia puuskia, onneksi aika harvoin. Minä viihdyin ihan hyvin yksinkin.

Mukava olla kotona taas.

Iltahan oli kaunis sekä parvekkeelta katsoen

että ulkona lenkkeillessä. Ilmassa on selvästi kevääntuntua. Illalla linnutkin ovat vähän rauhallisempia. Päivällähän ne ovat aika äänekkäitä. "Pomon" mielestä keväästä johtuu sekin, että minun tekee mieli juosta kilpaa hölkkääjien kanssa. Huomenesta lähtien saan kuulemma hölkätä "pomon" kanssa. Saapas nähdä.