Aamulla osuttiin sateettomaan väliin lenkille. Kameraa ei ollut mukana, kun "pomo" on taas jotenkin saamaton. Se on sitä työstressiä, jota se sitten yrittää lääkitä kaikenlaisella liikunnalla eli oli tänäänkin siellä salilla. Oli kuulemma juossut reippaasti yli puoli tuntia ja vielä kävellyt päälle kymmenen minuutti ...reippaasti sekin. Ja kaiken tämän oli tehnyt sisällä  juoksumatolla.    Ei sitten ilmeisesti tullut mieleen, että sen voisi tehdä koiran kanssa ulkona.  Olen pitänyt sitä silmällä tämän illan, mutta ei ole toistaiseksi ainakaan pakannut treenikassiaan. Mutta se voi kyllä vaikka vasta aamulla saada jonkun ihme kohtauksen ja ottaa kaiken mukaan.

Ei muutenkaan tänään ihmeemmin lenkkeilty, vaikka säätä olisi ollut. Mutta oli tässä pieni korvaus kuitenkin eli Enni tuli käymään.

Kauhistus, mikä sille nyt tuli?

Ai, me vai. Ei me mitään.

Onks meillä molemmilla hyvin suut auki ja jutut hanskassa.

Perinteinen parvekekeikka tehtiin taas useampaan kertaan ja välillä niin hienossa auringonpaisteessa, että ei mitään rajaa.

Ja olihan siellä nähtävääkin, sateenkaaren pätkä,

värikkäitä pilviä kaupungin yllä,

hienoja kontrasteja

ja kultaise reunat tummissa pilvissä. Meillä oli tänään hyvä pilvipäivä.

Ja se jatkui siinäkin vaiheessa, kun Enni lähti kotiinsa ja me iltalenkille.

Edellisen kuvan pilvi vähän lähempää kuvattuna. Nyt menee ihan pilveilyksi, mutta vielä loppuillan näytöksistä on laitettava pari kuvaa,

vaaleita kalliomuodostumia

ja tummempia, terävämpiä muotoja.