Oli eilen niin mukava tuo aurinkoinen aamu, että varmuuden vuoksi pidin "pomoa" hereillä yöllä. Oksentelin. Vähän pitempään "pomo" sitten aamulla nukkui, joten auringossa pääsin lenkille.

Piehtaroiminen on mukavaa, mutta heinää en nyt syönyt. "Pomo" ei oikein ymmärrä tuota minun oksentelua, kun kakkis on kuitenkin normaalia tiukkaa pötköä.

Nyt olikin maa vielä enemmän jäässä kuin eilen aamulla

mutta ilma ei tuntunut kylmältä vaan pelkästään mukavan raikkaalta. Ja kun aurinko nousi, lämmitti se vähän. Mutta aika vähän.

Pitihän sitä auringonnousua ihastella parvekkeeltakin. Samalla tarkastettiin taloremontin edistyminen. Taitaa olla loppusuoralla, kun tekevät pitkää päivää.

"Pomo" sitten taas työmatkalla otti kuvan

jos toisenkin, mutta sanoin, ettei niitä kaikkia nyt tänne laiteta, koska tämä on minun blogi. Töistä tultuaan "pomo" yritti udella minulta, kävikö ne antenninmittaajat meilläkin. Mutta en minä kertonut mitään. Sanoin vain, että mennään lenkille. Tehtiinkin ihan kiva lenkki

ja lopuksi vielä käytiin kalliolla.

Minä piilottelin monia hyviä keppejä sinä aikana, kun "pomo" otti kuvia. Otti se taas kotitaivaastakin, mutta lupasi, ettei tänään niitä laita.