Aamulenkillä käytiin ennen aamukahvia, kun "pomo" nukkui peräti kahdeksaan valvoskeltuaan yöllä. Minä ilmoitin, että lenkille vain heti. Ei minulla mikään sen ihmeempi hätä ollut, mutta hyvä pitää tuo "pomo" kurissa.  Kuvasta muuten huomaa, että syksyn väriloisto on hiipunut.

Päivälenkillä käytiin Viikintien kallioilla ihan vain sen takia, kun meillä on seinällä kalenterikuva samasta paikasta toiselta marraskuulta. Minä löysin heti lätäkön janon sammutukseen ja "pomo" sai aiheen motkottaa mahataudeista.

Mutta en minä välittänyt vaan jatkoin välipalojen etsimistä.

Kivasti ihmiset tiputtelee herkkuja tuonne maastoon.

Kerrotaan tässä vielä sellainen vähän ällö juttu...  Tästä ihan lähistöltä löysin kakkaläjän ja ehdin maistaakin ennenkuin "pomo" huomasi ja lopetti herkuttelutuokioni.

Avokallioilla ei niitä läjiä kuitenkaan ole.

"Pomo" ihasteli vanhoja lahonneita puita sydämensä pohjasta. Se kun on itse jo aika vanha, niin se vaikuttuu siitä, että on jotain vielä vanhempaakin.

Tuossakin olisi vettä, mutta jotenkin tuo suovesi ei ole niin houkuttelevaa kuin lätäköt.

Ennen kotiutumista käytiin vielä koirapuistossa. Tämä hiekkakenttä oli ennen soinen rämeikkö puiston ulkopuolella, mutta liitettiin remontin yhteydessä koirien alueeksi. Hiekkaa siihen tuotiin aika paljon. Koirapuistossa oli pari tuttuakin, joten pääsin vähän peuhaamaankin.