Ei nyt niin ylettömän aikaisin oltu liikkeellä, mutta pimeys oli vallalla. Niin se oli melkein koko päivän. Ja satoi tietenkin tauotta.

Tuossa taustalla on "pomon" lempiauto. Eihän se autoista mitään tiedä, mutta tykkää tuosta. Siinä on valkoinen alaosa ja musta yläosa, joten hämärässä kauempaa se näyttää ihan katottomalta eli siis avomallilta. Tällaista ei ole muualla nähty, mutta tuossa parkkipaikalla se on nykyisin usein.

Kun sitä vettä on satanut koko ajan, on tietenkin tullu lätäköitäkin. Minun oli ihan pakko mennä kahlailemaan. Nilkkoihin asti sitä ei ihan näin koiran vinkkelistä ollut, kun me tepsutetaan vain varpailla. Mutta pitkälle varpaiden ohi vettä riitti. Kahlailu on tosi mukavaa.

Nukkuenhan minä taas päivän enimmäkseen vietin. "Pomo" kyhää noita neuleitansa. Kaikki lahjat eivät ole vielä ihan valmiina.  Mutta kyllä se yrittää.

Nukkumiseen tuli tauko, kun Enni tuli isänsä kanssa käymään. Meillä on nyt taloyhtiön puolesta kaapelitelevisio ja eihän "pomo" viitsinyt edes yrittää säätää töllöä vaan luotti Ennin isään. Joka sitten parilla pienellä liikkeellä sai kaiken toimimaan.

Enni taas sai minut toimimaan.  Meillä oli hauskaa, mutta hauskaa oli sekin, kun Ennin isä kaverinsa kanssa vei minut ja Minin pitkälle lenkille. On tuo "pomokin" luvannut, että sen huomenna alkavan uuden elämän myötä, lenkkini pitenevät. Katsotaan. "Pomo" kyllä tankkaa koko ajan, joten luulisi sen jaksavan niitä pitempiä lenkkejä.