Sitkeästi ne vain lupailee meillekin huomiseksi pakkasia. Tänään oli ihan lämmin ja mukava päivä. Aamulla kyllä  hämmästyttiin, kun aamulenkille mentiin. Joku oli heittänyt ison murikan oven laseista läpi ja lattia lainehti kaikenkokoisia sirpaleita. "Pomo" tuumi, että onneksi minä olen niin pieni, että minut voi ottaa syliin, koska ei siitä paljain tassuin kukaan olisi selvinnyt. "Pomo" meni ratsastamaan ja sen jälkeen Ennille vähän ompelemaan.

Ennillä oli kuulemma vähän villi päivä.

Me lähdettiin lenkille heti, kun "pomo" kotiutui. Mentiin taas vähän pitemmälle, kun se aamulenkki on näin lauantaisin surkean lyhyt. "Pomon" ratsastukset alkaa niin aikaisin.

Käytiin katsomassa vähän valoisampaan aikaan, miltä vanhalla hyppyrimäellä näyttää.

Vanhankaupunginlahti tuolla taustalla on aika syksyisennäköinen, kun ruo'ot ovat ruskeita.

Minua ei sinänsä nuo maisemat kiinnosta, mutta heinätupsuissa on kaikenlaista kivaa hajua tarjolla.

"Pomo" taas halusi edes yhden taivaskuvan saada tällekin päivälle. Oli nimittäin niin pilvistä, ettei valo tahtonut riittää mihinkään kuvaamisiin. Mutta pikkuisen tuolla aurinko pilkistää taivaanrannassa pilvien takaa.

Puroissa vesi virtaa vuolaana vaikka sateita on ollut tosi vähän.

Myöskin hienon tervaleppäkorpemme vesilätäköt ovat laajoja. Mutta nehän ovat peräisin tuolta vanhankaupunginlahdesta, joten ne eivät suoranaisesti kaipaa sateita.

Kääpäkuva otettiin ihan vain sen kunniaksi, että luonnontieteellisen keskusmuseon kääpäkirja voitti tietofinlandian.

Ja lopuksi vähän sammalia, jotka ovat niin kauniin vihreitä ja elinvoimaisia, kuten minäkin. Siis minä en ole vihreä vaan ainoastaan elinvoimainen.