Ei se ilmoista olisi ollut kiinni, mutta ensin nukuttiin pitkään, sitten "pomo" meni mattopyykille ja sitten vain aika meni eli ihan peruslenkkejä vain tehtiin.

Horsmat ovat kasvaneet aika isoiksi

ja kukoistaahan nuo tienvieret muutenkin.

Pikkupoikien lempioksa oli näköjään pettänyt. Joko tuuli tai  joku isompi poika lienee ollut asialla. Tämä oksa kasvoi melko vaakasuoraan, joten sen päällä usein näki poikia istuskelemassa. Joutuva nyt etsimään uuden puun ja istumaoksan.

Kiva ilma oli tänään. Toivottavasti huomenissakin pientä tuulta ja pilvipuotaa. Se alkaa arki ja työt eli lomat on kulutettu tähän palaan vaikka vielä on pari osaa jatkokertomusta tulossa.

klo 23.00 Minun pitää vielä lisätä tänne joku taivaskuva, kun ei tietenkään nukuta ja taivas näyttää kiehtovalta. Mûmak yrittää kyllä parhaansa mukaan nukkua vaikka minä hipsuttelen täällä ympäriinsä ja ikkunan alapuolisilla kallioilla naapurit koirineen nauttivat lämpimistä kesäöistä. Mutta ei hätää. Taatusti minuakin nukuttaa huomennna päivällä. Minulla on niin, että kun tietty ajankohta menee ohi, nukutus häviää. Se ajankohta on tuossa iltapäivällä kahden ja kuuden välissä.