Aamulla menin taas Minin luo. Iltapäivällä minut palautettiin autolla "pomolle". "Pomo" olikin jo innoissaan ulkona odottamassa minua. Se oli ollut vesijuoksemassa. Sillä on töissä kuulemma menoss pölyinen siivousurakka ikivanhojen mappien kanssa. Sen työkone on rikki, joten se ehtii heittää pois vanhoja papereitaan. Piti sitten mennä uimahalliin huuhtelemaan pölyjä. Oli se aika pölytön, kun nähtiin.

Lähdettiin lenkille. Käytiin taas pari postipakettia hakemassa. Mitähän tuo "pomo" oikein touhuaa, kun on koko ajan uusia paketteja haettavana.

Ilma oli kaunis vaikka vähän viileä. Lehtiä on kaikkialla tosi paljon. On ollut noita tuulia, jotka ovat repineet paljon lehtiä irti

vaikka on niitä puihinkin jäänyt. Tivolikin on tullut taas paikalle. Illalla kuuluikin mekkalaa, kun siellä ilmoitettiin näytösten alkamisesta. Ja tuli siitä ohjelmastakin ääntä. Mutta ei kuitenkaan niin paljon, että olisi minua pelottanut.

Lenkiltä kotiintullessa pysähdyttiin ihailemaan kauniita koivuja, joita kasvaa talon joka sivulla. Ovat nyt kaikkein keltaisimmillaan muutaman päivän.

Ja oli se taivaskin taas kaunis.

Hyvin tuohon ruskaan sopivia värejä löytyi täältäkin.