"Pomo" perinteisesti jo illalla siirteli kaikki ajannäyttäjät uuteen kuosiin, joten heti herätessä elettiin tätä päivää. Aika aikaisinhan se "pomo" taas heräsi vaikka valvoi aamupuolelle yötä. Sanoi, että käydään ihan vain pikalenkki aamukahvin jälkeen, mutta mitenkäs siinä kävikään, kun ilma oli kaunis.

Ensin mentiin typötyhjään koirapuistoon, missä aika kauan viivyttiin. "Pomo" jopa heitteli minulle keppejä aika kauan. Minähän taidan olla ainoa "pomon" koirista, joka kiltisti palauttaa kepin uudelleenheitettäväksi. Minusta on vain niin kiva niitä käydä hakemassa. Jos en tuo keppiä, ei "pomo" uusia rupea etsimään heitettäväksi. Kun koirapuistossa oli siis aikamme leikitty, lähdettiin jatkamaan.

Mentiinkin eri suuntaa kuin normaalisti ja se osoittautui hyväksi valinnaksi.

Löydettiin uusi, ennenkäymätön lenkki, jossa on hienoja ylämäkiä ja myös toki alamäkiä. Mutta ne ylämäet ovat tärkeitä, koska "pomon" pitäisi saada kuntoa kohotetuksi. Ylämäessä syke kyllä nousee.

Päivä meni sitten kotosalla leffoja katsellen ja musiikkia kuunnellen. "Pomo" neuloi jotain vaaleanpunaista kaitaletta. Enni eilen esittei toivomuksen valkoisesta kaulaliinasta, mutta kun kotoa ei valkoista lankaa löytynyt, "pomo" neuloi harjoittelukappaleeksi pinkin.

Ja illalla sitten satoi.