Päivä alkoi ja loppui sateessa, mutta välillä oli kuivempaa. Aamulenkillä kastuin litimäräksi, kun ilmeisesti se "pomon" työ on niin tärkeä, että sinne on mentävä tiettyyn aikaan säästä riippumatta. Se taas tietenkin vaikuttaa minun lenkkeihini. Mutta iltalenkki sattui siihen kuivempaan jaksoon, joten mentiin vaihteeksi vanhalle hyppyrimäelle.

Siellä on hyvien näkymien lisäksi jäänteitä spedelingosta. (Jos ette tiedä, mikä moinen vempain on, niin kuukkeloikaa )

Minun piti siinä lingon paikkeilla poseerata, sillä "pomo" on omin silmin nähnyt sen lingon siinä, joskus aikojen alussa.

Onhan me täällä aiemminkin käyty. Olen usein seisonut tässä samalla pöydällä kuvattavana.

Tuolla taustalla on Vanhankaupunginlahti ja lähempänä tässä mäen alla on lumenkaatopaikka, johon talvella kasvaa vuori, kun kuorma-autot lähes tauotta kuskaavat lunta siihen.

Portaita oli vähän kunnostettu sitten viime näkemän. Vain yksi hyvin risa askelma oli olemassa. Muuten ihan turvallisen tuntuinen tie.

Alaspäinhän sen tulee ihan helposti, eikä tänään onneksi pitänyt kavuta takaisin. Monesti joudun menemään takaisin ja vielä sitten alas, mutta tänään "pomo" oli käynyt kuntosalilla, eikä oikein jaksanut. Se kuntosali on outo kuntojuttu. Yleensä "pomo" on entistä väsyneempi ja kunnottomampi, kun sieltä tulee.

Vähän kuitenkin vielä kiipeiltiin

ja sienitilannetta tarkkailtiin.

Minä en noista sienistä piittaa. Syökööt ne, jotka haluavat.

Tämän päivän taivaskuva on otettu sieltä spedelingolta. Kauniit värit, vai kuinka.