Olen tässä selvästi valumassa kuvasta pois. "Pomolla" on aina ongelmia noiden horistonttien kanssa. Minulla taas on ongelmia näiden tuulien kanssa. Vaikea rentoutua, kun pitää koko ajan kytätä, mikä tuolla ulkona metelöi.

Lenkkien aikaan ei kyllä ollut hassumpi sää. Aika lämmintä, mutta kuitenkin syksyisen raikasta. Tykkäsin kovasti.

Pururadan kohdalla "pomo" mietti, että pitäis juosta joskus. Se on sitä taas varmaan pari vuotta miettinyt. Lähtis vain juoksemaan. Tai jos ensin vaikka ne työmatkat kävelisi.

Hyppyrimäeltä oli hyvä katsella ruskavärejä. Luonnossa ne ovat kauniimpia kuin tässä kuvassa.

Alamäkeen mennessä "pomo" valitti, että jalat valuu kengänkärkiin. Sitoisi nauhat tiukemmalle. On se muutenkin taas noita jalkojaan valittanut. Väittää, ettei voi sen takia kävellä enempää.  ...niinpä...

Hyppyrimäellä oli hyppääjiä, joten sielläkin minun piti olla skarppina. Hirveä meteli niistäkin lähtee.

Käytiin kasvimaata vilkaisemassa. Siellä se oli. Suuri kurpitsa oli kyllä kadonnut, mutta löytyi myöhemmin sieltä, missä sen pitikin olla eli Ennin kuistilta. Siitä tulee ehkä halloween lyhty. Aurinkoa kuvattiin pellon reunalla, kun oli niin kivan utuisa.

Ja sitten tietenkin vielä iltataivas kotona. "Pomon" piti mennä ajoissa nukkumaan, mutta taitaa taas olla yli puolenyön ennenkuin nukahtaa. Mitenkähän sen kävisi, jos saisi nukkua ja herätä ihan miten haluaa. Saattaisi muuttua melkoiseksi yökyöpeliksi. Ainakin sillä näyttää olevan sen suuntaisia taipumuksia.