Aamulla oli aivan ihana sää,  maa jäässä.  

Kyllä siinä ilokseen piehtaroi. Olin suorastaan hilpeällä mielellä aamulenkillä. Taisi "pomokin" olla normaalia paremmalla tuulella. Ainahan se sanoo, että väkisinkin tulee hyvä olo, kun katsoo, miten minä nautin elämästä. Voisi se itsekin ihan hyvin nauttia, kuka sitä estäis.

Sen verran oli "pomokin" päivän kauniista ilmasta nauttinut, että muutaman kuvan oli napannut. Sanoi, että pakko ottaa työpaikan vierestä kuvia, jos haluaa aurinkoa mukaan.  Tänään nimittäin aurinko paistoi päivällä.

Ei se aurinko kuitenkaan kovin korkealle kapua ja kovin aikaisin laskee eli oikeassahan "pomo" oli tuon kuvaamisen suhteen. Pimeää oli meidän lenkeillä. Ei toivoakaan mistään auringosta eikä paljon muustakaan, kun pimeyden lisäksi taivas oli pilvessä. Mutta mukava ilma siellä oli kävellä silti. Lämmintä taas illalla, lämpimän pehmeää pimeyttä kaikkialla. Se on aika rauhoittavaa.

Ja laitetaan tähän vielä tällainen kiva fiilistelykuva. Siellä auringonpaisteisella talon muurilla soitteli joku huilua. Kaunista.