Vesipisarat heinikossa tuntuivat mukavilta, joten ihan rauhassa lepäilin aamulenkin aikana useampaan kertaan.

Jättipalsamit ovat levittäytyneet isoina puskina kaikkien kävelyreittien varteen. "Pomo" suunnittelee välillä rikkaruohoiskua tännekin, mutta eihän siitä mitään tule, kun ei saa edes sitä omaa kasvimaataan kitketyksi. Joten, jos se "pomosta" riippuu, niin jättipalsami saa rauhassa peittää kaiken alleen.

Naapuritalon remontti edistyy, mutta nosturi pysyy edelleen paikallaan. Joskus tuo peruskorjaus ehtii meidänkin taloon, mutta tällä vauhdilla siihen menee vuosia. Seuraavaksi rupeavat remontoimaan meidän entistä asuintaloa. Sitäkin remonttia voidaan sitten parvekkeelta seurata, kun me on pyöritty aika tarkkaan näillä samoilla seuduilla. Mitäs sitä muuttelemaan, kun on viihtyisä ympäristö ja mukavia kanssaeläjiä.

Hyvä tuuletus niillä on portaikossa.

"Pomo" kuvitteli olevansa sairas ja väsynyt, joten pitkälti sisäelämää vietettiin. Tässä minä ja kuumailmapallot

ja minä ja siansaparo. Katsokaa nyt, miten lyhyiksi leikatut kynnet ja silti, kun "pomo" tätä kuvaa katseli, rupesi miettimään taas leikkaamista, kun muka joku kynsi on pitempi. Onneksi ei saanut kuitenkaan mitään aikaan.

Ja sitten, kun ulos pääsin, jouduin odottelemaan, kun "pomo" nappasi lähikaupasta maitoa. Tämä on jo ihan tuttua hommaa, mutta vain tässä kotikaupan edessä.

Illalla katsottiin tietenkin auringonlaskua.

Tässä taas havainnekuva ajan kulumisesta. Aurinko laskee nyt tuohon voimalinjan viereen, kun kesällä laski tuon oikealla pilkottavan puskan oikealle puolen.

Tässä kertausta kesäkuulta

ja paluu tämän illan pilvimuodostumiin.